Tervetuloa kaikkien rotujen pentunäyttelyyn Keski-Suomeen!

Olemme vaihtaneet näyttelypaikkaa ja näyttely järjestetään Jyväskylässä, Killerin raviradalla.

Syy tähän on se, että pyrimme parhaamme mukaan luomaan tapahtumalle väljemmät puitteet ja toimimaan vastuullisesti, kiinnittäen erityistä huomiota näytteilleasettajien, talkoolaisten ja toimihenkilöiden turvallisuuteen.

Päivitys 10.9.2020
HUOMIO!
Virolaistuomarimme Iren Naarits on estynyt tulemasta näyttelyihimme ja hänelle merkityt rodut arvostelee
Maarit Hassinen.

Selvennys tietosuojalomakkeen keräämiseen:

Koska henkilötietojen kerääminen on viranomaisen suositus, yhteystietolomakkeita EI ole pakko toimittaa näyttelytoimikunnalle.
Lomakkeen tarkoituksena on saada jäljitettyä mahdolliset tartuntaketjut mahdollisimman nopeasti, mikäli sellaisia näyttelyyn osallistujien keskuudessa myöhemmin ilmenee. 

Mikäli haluat vapaaehtoisesti palauttaa lomakkeen, ne kerätään toimiston lähellä olevaan suljettuun laatikkoon, josta ne toimitetaan rahastonhoitajalle.

Lomakkeet säilytetään näyttelytoimikunnan edusajan Elisa Heimovaaran hallussa kuukauden ja tämän jälkeen ne hävitetään tietosuojajätteenä. Lomakkeita tullaan käyttämään vain ja ainoastaan mahdollisten tartuntaketjujen nopeampaan jäljittämiseen.

Lataa yhteystietolomake

Arvosteluluokat:

 • Arvosteluluokat:

  • urokset 5- alle 7 kk ja 7- alle 9 kk, nartut 5- alle 7 kk ja 7- alle 9 kk
  • kasvattajaluokka (neljä saman kasvattajan kasvattamaa tai samalle FCI:n vahvistamalle kennelnimelle rekisteröityä samanrotuista pentua, jotka saavat olla samasta pentueesta.)
  • Myös paras pari -kilpailu, johon voivat osallistua samanrotuiset pennut, jotka ovat ilmoitettu näyttelyyn.

  Parikilpailuun ilmoittautuminen vain paikan päällä.
  Kaikissa luokissa annetaan kirjallinen arvostelu.

  Arvostelu alkaa klo 10.00.
  Aikataulut julkaistaan noin viikkoa ennen tapahtumaa.Järjestäjät: Keski-Suomen Kennelkerho ry ja Keski-Suomen vinttikoirakerho ry