BestFriend
Racinel

Viimeisimmät (5) päivitykset:

Vepe
06.12.2018 (17:53)

Näyttelykoulutus
29.11.2018 (13:03)

Toimihenkilöt
20.11.2018 (21:51)

Koulutukset
19.11.2018 (18:18)

Halli
19.11.2018 (17:55)


Kirjautuminen
Tunnus:
Salasana:

Näyttelykoulutus

Lajiesittely
NÄYTTELYKOULUTUSkurssi alkaa keskiviikkona 12.12.2018 klo 18-18:45 (pienet koirat), toinen ryhmä 19-19:45 (isot koirat).
Hallin osoite on Kuormaajantie 19b.
Huom! 26.12. ja 2.1. ei ole koulutusta!!

Kurssille ei ole ikärajaa ja mukaan pääsee, kunhan rokotukset ovat kunnossa.
Näyttelykoulutus sopii kaikille näyttelyä harrastaville tai siitä kiinnostuneille. Käymme läpi peruskuvioita näyttelyssä, mutta voimme myös käydä läpi yksilöllisesti ratkaisumalleja omiin ongelma-alueisiin.

Kurssi kestää 6 x 45 min ja hinta on jäsenille 42€ ja muille 60€. Ilmoittautua voi sähköpostilla Susannalle dischiles@gmail.com

Mukaan otetaan rajallinen määrä osallistujia (6-8 kpl/ryhmä) ja ryhmän tullessa täyteen etusijalla ovat kerhon jäsenet.

Seuraava kurssi alkaa 6.2.

Huom! Jokainen vastaa henkilökohtaisesti koulutukseen tuomansa koiran aiheuttamien vahinkojen siivoamisesta sekä koiran käyttäytymisestä.

Kouluttajat:
  • Sari Kaivosoja (koulutusvastaava)
  • Jarmo Hilpinen
  • Jaana Urpilainen
  • Janina Urpilainen
  • Jutta Paukama
  • Jorma Pitkänen
  • Marko Salmela
  • Susanna Sistonen
  • Maarit Takala
  • Ilona Peltola

Kaunis näyttelyesittäminen - kauniin koiran oikeus

"Eihän näyttelyitä varten tarvitse kouluttaa", saatat ajatella.
"Jokainen koira osaa kulkea hihnassa ja seisoa paikallaan".
Entäpä sitten, kun ympärillä on satoja vieraita koiria, isoja möreä-äänisiä miehiä ja kaikuva halli? Kuinkahan moni tottumaton pentukoira siinä vaiheessa seisoo ylväästi ja antaa kopeloida sukukalleuksiaan?

Näyttelykoulutuksessa opetetaan koiraa toimimaan häiriötekijöiden ympäröimänä ja koiran esittäjää, handleriä, esittämään koiraansa. Pitämään se hyvällä tuulella ja omat hermonsa kurissa - se on paljon helpompaa, jos joku on jo etukäteen kertonut, mitä kehässä tapahtuu.

Eri rodut esitetään perinteisesti eri tavoin: osa saa seistä vapaasti tasajaloin, osan takajalkojen pitäisi asettua peräkkäin, joidenkin päätä tai häntää kannatellaan, toisten korvia pidetään tietyllä tavalla...Tavoitteena tässä kaikessa on esittää koira rodunomaisesti tasapainossa ja valppaana. Liioitteluun ei ole mitään syytä - jos vedät takajalkoja liian kauas taakse, takakulmaukset katoavat aivan varmasti. Jos esität terrierin liikkeitä liian tiukalla hihnalla, sen liikkeiden luonnollisuus kärsii.


footer