Aholaidan kenttä

Koulutukseen tullessa auton voi jättää parkkiin kentälle menevän tien varrelle, mutta tietä ei saa tukkia! Vain kouluttajat saavat ajaa auton kentälle parkkiin. Auton voi jättää myös viereisen jalkapallokentän tienvarteen ja siitä kulkee kevyenliikenteen väylä suoraan kentälle. Kerääthän koirasi jätökset pois kentältä ja sen ympäristöstä! Roskis sijaitsee kentällä estekontin läheisyydessä.

Kartta Ahonlaidan kentälle

Kennelkerhon kenttä on Aholaidassa, sanomalehti Keskisuomalaisen takana. Matkaa keskustasta kertyy n. 1 km. Vaajakoskentieltä kääntyy katu lehtitalolle, opastekyltissä lukee Aholaita.

Oikealla puolelle jäävät autoliike ja Starkki. Kun päällystetty tie vasemmalle jäävän lehtitalon jälkeen päättyy T-risteykseen, käänny hiekkatielle vasemmalle (oikealla on VR:n varikkoalue suljetun portin takana). Auton voit jättää parkkiin tien varteen. Kävele uuden kävelysillan ali ja käänny vasemmalle pienen jätevedenpumppaamon viertä kulkevaa pikkutietä. Olet perillä!

Kentän vuokraaminen

Aholaidan kenttää on mahdollista vuokrata esimerkiksi yhdistyksille treenien tai tapahtumien järjestämistä varten. Kenttää ei vuokrata yrityksille. Kopista löytyy mm. näyttelypöydät, agilityesteet sekä toko- ja rally-toko tarvikkeet. Palauta kaikki käyttämäsi välineistö takaisin koppiin! Mikäli havaitset välineistössä jotain huomautettavaa, esimerkiksi rikkinäisen agilityesteen, ilmoitathan siitä kenttävastaavalle.

Kentän vuokrahinnat

Tunti 10€
Seuraavat tunnit eteenpäin 5€
Päivä 25€
Viikonloppu 50€

Agilityesteiden kertamaksu on 10€.
Ja viikonloppu/1-2vrk 30€.

Muilla yhdistyksillä mahdollisuus vuokrata kenttää vakiovuoron/yksittäisen tapahtuman merkeissä.

Kysy lisää Susanna Sistoselta.