KOULUTUKSET HALLISSA


JUNIOR HANDLER-harjoitukset jatkuvat Kennelkerhon hallilla 3.9. alkaen aina tiistaisin klo 17.30-19.00. Harjoituksia järjestetään 10 kertaa eli 5.11. saakka. Harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki koiranesittämisestä kiinnostuneet 10-17-vuotiaat nuoret aiemmasta kokemuksesta riippumatta. Harjoituksiin voi osallistua kertamaksulla 5 EUR / kerta (varaathan tasarahan) tai ostamalla koulutuskortin hintaan 40 EUR, koulutuskortti kattaa kaikki 10 treenikertaa. Koulutuskortti maksetaan suoraan Kennelkerhon tilille, maksukuitti näytettävä ensimmäisellä treenikerralla. Lisätietoja harjoituksista antaa Susanna Häggblom, susanna.haggblom@gmail.com


OUTOAIKATAULUISTEN treenit keskiviikkoisin, klo 13:15-14:45. os. Kuormaajantie 19.
Maksu jäsenille koulutuskortilla. Viiden kerran sarjakortti 15€ ja kymmenen kerran kortti 30€. Treenit maksavat ilman korttia/ei jäsenille 5€/kerta (käteinen, tasaraha).
Tiedustelut metti.mt@gmail.com
LAJITUTUSTUMISKURSSI
Ei tiedossa tällä hetkellä uusia koulutuksia!KOIRATANSSI
*Maanantaisin: kilpailevien koreografiapainotteinen omatoimiryhmä jatkaa talvikauden tavoin hallilla

* Heinä-elokuussa torstaisin klo 18 - 20 "Temppuja ja tekniikkaa"-omatoimiryhmä. Tämä treeni on yhteinen kisaaville ja aiemmin juurikaan harrastamattomille. Koiran rokotustodistus mukaan ensimmäisellä kerralla. Hiotaan omien koreografioiden vaatimia teknisiä asioita ja kehitellään yhdessä uusia liikkeitä kunkin tarpeiden mukaisesti. Vastuuvetäjänä Mervi Tirkkonen ja kisaryhmäläiset. Kaikki auttavat kuitenkin kaikkia! Maksu hallikauden koulutuskortilla tai 10 e kertamaksulla. Ilmoittautuminen Merville: metti.mt@gmail.com tai 040 9304838

* Koiratanssin tutustumishetkiä torstaisin klo 17.30-18 Seppälänkankaan hallilla 11.7.(yleisesittely), 1.8. (HTM-painotus) ja 15.8.(FS-painotus) Esittelijöinä Mervi Tirkkonen ja muut kisaryhmäläiset. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita - maksu kenttäkauden kortilla tai 5 e kertamaksulla. Voit tulla tutustumaan ja esittämään kysymyksiä ilman koiraa - mutta jos haluat kokeilla juttuja oman koirasi kanssa, on sen rokotussuojan oltava kunnossa.
RALLYTOKO
Alkeiskurssi 7.4.2019, klo 20-21.
6 kertaa, hinta jäsenille 60€, ei jäsenille 75€. Mukaan mahtuu max 5 koirakkoa.
Hallilla sunnuntaisin. Kouluttajana Anni Hirn
Ilm. kskk-rallytoko@gmail.com, viestin otsikko "rally alkeet"
TOKO
PENTUKURSSI 4.5. klo 19-20 hallilla
Kurssin ikäraja 12 vk ja yläikäraja 9kk.
Kurssin kesto 5 x 60min, hinta jäsenille 50€, ei jäsenille 65€.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset raavantulen@gmail.com, viestin otsikko "pentukurssi".
Kouluttajana Mariza Laakko.

ARKITOKOKURSSI 4.5. klo 20-21 hallilla
Kurssi soveltuu kaikille yli 9kk ikäisille koirille osaamistasoon katsomatta. Kurssin tehtävät suoritetaan jokaisen oman tason mukaisesti.
Kurssin kesto 5 x 60min. hinta jäsenille 50€, ei jäsenille 65€.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset raavantulen@gmail.com, viestin otsikko "arkitokokurssi".
Kouluttajana Mariza Laakko.
NOSEWORK
Ei tiedossa tällä hetkellä uusia koulutuksia!